Під Маріуполем знову обстріл, Азов і Альфа взяли диверсантів за підготовку теракту

Понеділок, 22 вересня 2014, 12:28

У понеділок у районі 11 години почався мінометний обстріл селища Талаковка, розташованого в декільком кілометрах від Маріуполя.

Про це повідомляє 0629 з посиланням на селищного голову Талаковки Миколу Красикова.

У результаті мінометного обстрілу, який ведеться з боку Комінтерново по блокпосту, пошкоджено два житлові будинки й газопровід.

"На щастя, жертв немає, люди залишили будівлі заздалегідь, виїхавши із селища. Зараз чекаємо ремонтну бригаду "Маріупольгаза", жителям поки блакитне паливо не відключали", - зазначив селищний голова.

Крім того, у Маріуполі розвідка "АЗОВА" разом з "Альфою" взяла диверсійну групу з 7-ми людей, повідомляє прес-служба Азова.

"Група зі спецбатальйону сепаратистів "Восток" готувала подальші теракти в місті", - підкреслили в повідомленні.

Крім того, у п'ятницю в мікрорайоні "Восток" працювала диверсійна група терористів, повідомила з посиланням на військових передає "Маріупольська дружина".

Диверсійна група в складі 5 людей стріляла по мирному населенню й військовим. Затримати її не вдалося.

Терористи ранили 15-річного підлітка, який їхав по полю на велосипеді. З пораненням у голову потерпілий був шпиталізований в міську лікарню №5. Його стан був вкрай важким.

Також був поранений 36-річний працівник комбінату "Азовсталь", який підвозив воду на блокпост. Чоловік був поранений у стегно.

Крім того, у результаті обстрілу був убитий 20-річний боєць Нацгвардії.

У прес-службі Маріупольського міськуправління міліції 0629 повідомили, що попередньо 15-річний хлопець одержав осколкове поранення. Поговорити з ним правоохоронці не змогли, тому що підлітка прооперували, і він був під впливом медикаментів.

Зараз постраждалому хлопчику терміново потрібна кров. Маріупільці можуть допомогти Іллі Луценко, здавши кров на станції переливання крові, розташованій в міськілкарні №2.

Як вдалося дізнатися 0629, диверсійна група на автомобілі "Газель" їздила по вул. Таганрозькій й з міномета вела обстріл приватних будинків. Кілька домоволодінь було зруйновано.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування