ЦВК зареєструвала списки кандидатів партії Тігіпка та Інтернет партії

Вівторок, 23 вересня 2014, 22:45

Центральна виборча комісія на засіданні у вівторок зареєструвала кандидатів у народні депутати за виборчими списками партії "Народний фронт", Партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна", Інтернет партії та партії "5.10".

До списку партії "Народний фронт" включено 222 кандидатів, до першої п'ятірки увійшли прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, активістка Євромайдану, радник міністра внутрішніх справ Тетяна Чорновол, голова Верховної Ради Олександр Турчинов, екс-секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій та командир батальйону "Миротворець" Андрій Тетерук.

ЦВК також зареєструвала 200 кандидатів у народні депутати за списком Партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна".

Список очолили лідер партії, народний депутат Сергій Тігіпко, екс-глава СБУ Валерій Хорошковський, народний депутат Світлана Фабрикант, голова Запорізької обласної партійної організації Андрій Гамов і генеральний директор інвестиційної компанії Concorde Capital Ігор Мазепа.

При цьому ЦВК виключила зі списку партії "Сильна Україна" екс-генерального прокурора України Святослава Піскуна у зв'язку з тим, що він не проживав на території України останні п’ять років.

За списком Інтернет партії ЦВК зареєструвала 17 кандидатів, до першої п'ятірки увійшли Дарт Вейдер, Імператор Палпатін, Степан Чубакка, Падме Амідала та Магістр Йода.

За списком партії "5.10" зареєстровано 173 кандидатів, список очолив її лідер Геннадій Балашов.

Раніше ЦВК уже зареєструвала у багатомандатному загальнодержавному окрузі партії ВО "Батьківщина", "Громадянська позиція", "Відродження", "Громадянський Рух" та Комуністичну партію України.

Таким чином, станом на вівторок для участі за пропорційною системою в позачергових парламентських виборах, які заплановані на 26 жовтня, зареєстровані виборчі списки дев’яти партій.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування