Бойовики вбивають один одного і мародерствують - Тимчук

Четвер, 25 вересня 2014, 12:01

Бойовики вбивають одне одного та псують російське обладнання в перестрілках між собою, повідомляє Дмитро Тимчук із "Інформаційного спротиву".

"Задеклароване терористами створення "об'єднаних збройних сил Новоросії" на практиці не спостерігається", - пише він у Facebook.

"У результаті "дружнього вогню" з боку бойовиків у Донецькій області зафіксовано знищення російської станції перешкод Р-330Ж "Житель" разом із екіпажем із військовослужбовців РФ, ще одна російська станція РЕБ ушкоджена в результаті обстрілу", - повідомляє Тимчук.

"Також у Луганській області відзначено перестрілки між групами місцевих бойовиків із використанням 120-мм мінометів. За деякими даними, у результаті перестрілок між терористами загинули декілька "польових командирів" бойовиків і значне число "рядових" терористів", - додає він.

Крім того, за словами Тимчука, керівництво "ЛНР" поширює серед місцевих бойовиків наказ про заборону мародерства під погрозою розстрілу.

"Однак це не стримує зростання бандитизму з боку бойовиків, які зосередилися на грабежі вцілілих магазинів у Луганську й інших населених пунктах області", - заявляє він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування