Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вночі та вранці в Донецьку велися обстріли

П'ятниця, 26 вересня 2014, 10:28

Ніч з 25 на 26 вересня в Донецьку пройшла напружено, особливо для жителів Куйбишевського та Київського районів, де велися воєнні дії.

Про це повідомляє мерія міста.

Ранок в місті розпочалося із залпів. Близько 5:00 про це стали повідомляти жителі багатьох районів.

За минулу добу в результаті попадання снарядів пошкоджені житлові будинки №9 по вулиці Мічурінська, №8 по вулиці Жмури, №2 по провулку Бахмутського, №20 по вулиці Депутатській, №94 по вулиці Комінтерну, а також споруда по Артемівській 47а.

Крім того, осколками пошкоджені ділянки розподільних газопроводів за наступними адресами: вул. Крупської 64, П'ятницького 7, 50 років України 80, 106, Путилівська 29, 38, 80,140, Свободи 13, Куїнджі 63.

Станом на 10.00 в Донецьку тихо, повідомлення про стрілянину в районах не надходять. Системи життєзабезпечення міста працюють.

Аварійні бригади енергопостачальних підприємств продовжують вести роботи на пошкоджених мережах. Підключені до електропостачання житлові будинки по вулиці Панфілова та площі Бакинських комісарів, розташовані в Куйбишевському районі.

Повністю відновлено електропостачання селищ шахт Абакумова і Лідіївка, розташованих в Кіровському районі. Всього по місту залишаються знеструмленими 26 підстанцій.

У п'ятницю ремонтно-відновлювальні бригади ПАТ "Донецькміськгаз" планують здійснити пуск газу 80 будинкам приватного сектора по вул. Соцмістечко, в районі шахти "Трудовська".

Тривають роботи з відновлення пошкоджених газопроводів в Куйбишевському та Київському районах Донецька. На 26 вересня без газопостачання в Донецьку залишаються 4 багатоквартирних будинки і 604 будинків приватного сектора.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування