ЦВК вже зареєструвала 1350 кандидатів-мажоритарників

П'ятниця, 26 вересня 2014, 12:38

Центрвиборчком на засіданні в четвер зареєстрував ще 164 кандидата-мажоритарника та списки кандидатів від партій "Самопоміч" і "Україна майбутнього".

Про це повідомили у ЦВК, передає Інтерфакс-Україна.

Загалом комісія зареєструвала 35 кандидатів у мажоритарних округах, висунених партіями, з них 21 - партією "Воля", 11 - "Самопоміч", 2 - Українською народною партією й одного - партією "Зелена планета".

Також ЦВК зареєструвала 129 кандидатів-самовисуванців.

Крім того, ЦВК зареєструвала кандидатів за списками партій "Самопоміч" і "Україна майбутнього". До першої п'ятірки партії "Самопоміч" увійшов, зокрема, командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко, список партії "Україна майбутнього" очолив заступник голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Святослав Олійник.

Загалом станом на четвер ЦВК зареєструвала 1350 кандидатів по мажоритарних округах, з них 835 самовисуванців і 515 висунених партіями. У багатомандатному загальнодержавному окрузі зареєстровано 11 партій.

Як повідомлялося, раніше ЦВК відмовила у реєстрації 21 кандидату від партії "Воля", заявивши про невідповідність поданих ними документів нормам закону України про вибори.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...