Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Під будинком викрадених кримських татар вимагають знайти їх

Понеділок, 29 вересня 2014, 11:59

В селищі Сари-Су під Білогірськом зібралися близько півсотні людей з вимогою знайти двох викрадених кримських татар.

Про це повідомляє "Крим.Реалії".

Серед мітингуючих голова регіонального меджлісу Мустафа Асаба і мер Білогірська Альберт Кангієв, сусіди і ветерани кримськотатарського руху з різних регіонів півострова.

Присутні не запрошували на захід представників "влади", проте припускають, що на акцію можуть приїхати співробітники "поліції".

Як повідомив батько одного з викрадених хлопців Абдурешит Джеппаров, віце-спікер кримського "парламенту" Ремзі Ільясов обіцяв особисто контролювати хід розслідування.

Джеппаров повідомив, що в день викрадення "поліція" вилучила в його будинку системний блок комп’ютера і зубні щітки, за допомогою яких, за словами правоохоронців, можна буде провести експертизу ДНК.

"В неділю пізно ввечері подзвонили і сказали, що, може, до ранку вони будуть, але вже 11-та і нічого немає. Нам і зі служб говорили, що до ранку може щось прояснитися і в "Раді міністрів", - повідомив родич викрадених.

Як відомо, на вихідних під Білогірськом невідомі люди в формі заштовхали в мікроавтобус двох молодих кримських татар і відвезли в невідомому напрямку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування