Шуфрич: в сміттєвий ящик ви засунете мене тільки мертвим

Вівторок, 30 вересня 2014, 17:36

За фактом бійки біля Одеської обласної державної адміністрації, в якій постраждав регіонал Нестор Шуфрич, міліція розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомляє Приморський РВ ОМУ ГУМВС в Одеській області.

Відомості щодо інциденту, який стався біля будівлі Одеської ОДА між групою осіб та народним депутатом від ПР, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками хуліганства.

Словесна перепалка переросла у бійку, в ході якої Шуфричу були завдані тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Приморського районного відділу міліції.

Сам Шуфрич заявив, що знав про те, що проти нього готується акція.

"Ми знали про те, що буде спроба повторити цей перформенс із сміттєвими контейнерами і з зеленкою", - цитує регіонала прес-служба депутата облради Миколи Скорика, який супроводжував Шуфрича.

Регіонал зазначив, що вирішив перенести свою прес-конференцію до будівлі ОДА, щоб уникнути зіткнення. За словами Шуфрича, міліція і влада не забезпечили йому охорону.

"Я утримаюся від слова "фашисти", хоча те, що сталося, я думаю, одесити правильно розумітимуть і оцінять. Я, звичайно, здивований, м'яко кажучи, тому, що відбулося в будівлі обласної адміністрації. Це сьогодні чітка демонстрація того, що таке влада України і зокрема Одеси", - заявив Шуфрич в інтерв'ю з лікарняного ліжка.

"Вони хотіли кинути мене в сміттєвий бак, але я сказав їм, що в сміттєвий ящик ви засунете мене тільки мертвим", - сказав регіонал.

Шуфрич в свою чергу запевнив, що "це свавілля скоро припиниться. І ми зробимо все для того, щоб очистити місто від цієї нечисті, що б він був світлий, і що б люди в ньому не боялися говорити і висловлювати свої думки".

Він запевняє, що свого часу при режимі Януковича "змушений був багато терпіти від "сім'ї".

Шуфрич нагадав про перемогу Партії регіонів на попередніх парламентських виборах і запевнив:

"Ми виграємо і зараз. Влада, на жаль, вже стала кривавою, але нас вона не зупинить".

Як відомо, екс-почесний голова Партії регіонів Віктор Янукович зараз перебуває в розшуку за злочини проти людяності.

Глава Адміністрації президента Андрій Клюєв, якого звинувачують у силовому розгоні Майдану, колишній глава МВС Віталій Захарченко, який віддавав накази стріляти по беззбройних людях, також є членами ПР.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування