У МВС немає інформації про виїзд Садовника за кордон

П'ятниця, 10 жовтня 2014, 17:37

Міністерство внутрішніх справ не має інформації про виїзд за кордон підозрюваного в розстрілі 39 активістів Євромайдану колишнього співробітника спецпідрозділу "Беркут" Дмитра Садовника.

Про це на брифінгу в п'ятницю повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передають "Українські Новини".

"Факту перетину кордону (з боку Садовника) немає", - сказав він.

Радник міністра зазначив, що оскільки інформації про те, що Садовник офіційно перетинав кордон, немає, він міг це зробити нелегально.

На думку Геращенка, суддя, яка прийняла рішення про звільнення Садовника з-під варти, має бути притягнута до кримінальної відповідальності і позбавлена ​​права працювати.

Як відомо, командир "Беркуту" Дмитро Садовник був звільнений судом з-під варти і відправлений під домашній арешт 19 вересня. Після цього він кілька разів не з’являвся на засідання Апеляційного суду щодо своєї справи, а 3 жовтня зник.

4 жовтня суд дав дозвіл на затримання Садовника.

В неділю адвокат командира "Беркуту" заявив, що його підзахисного викрали, щоб знищити.

Дружина підозрюваного Садовника написала заяву в міліцію про його викрадення

6 жовтня Апеляційний суд Києва скасував рішення Печерського райсуду, який раніше змінив запобіжний захід Садовникові, підозрюваному в розстрілі 39 активістів Євромайдану. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування