Путін наказав відкликати війська з "навчань" у Ростовській області

Субота, 11 жовтня 2014, 22:46

Президент РФ Володимир Путін доручив Міноборони повернути до місць постійної дислокації війська, що проходили навчання на полігонах в Ростовській області.

Дане доручення Путін дав в ході робочої зустрічі з міністром оборони Сергієм Шойгу після оперативної наради глави держави з постійними членами Ради безпеки РФ.

"Міністр доповів Верховному Головнокомандувачу про завершення річного періоду навчання на полігонах Південного військового округу", - повідомив прес-секретар президента Дмитро Пєсков.

"За результатами доповіді Путін доручив приступити до повернення військ до місць постійної дислокації", - сказав він.

"В цілому йдеться про 17,6 тис. військовослужбовців, які влітку проходили навчання на полігонах в Ростовській області", - додав Пєсков.

Перед цим стало відомо, що Путін провів оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки Росії.
"Серед обговорюваних питань - ІГІЛ, Ебола, Україна і США", - повідомив Пєсков.

В нараді взяли участь прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, спікери обох палат парламенту Валентина Матвієнко і Сергій Наришкін, секретар Ради безпеки Микола Патрушев та його заступник Рашид Нургалієв, глава адміністрації Кремля Сергій Іванов, міністри закордонних справ Сергій Лавров, внутрішніх справ Володимир Колокольцев і оборони Сергій Шойгу, директор ФСБ Олександр Бортніков, глава СЗР Михайло Фрадков і постійний член Ради безпеки РФ Борис Гризлов.

ИТАР-ТАСС

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування