Луценко: У нового міністра оборони будуть нові функції

Неділя, 12 жовтня 2014, 22:34

По прізвищу і бойовому шляху наступного міністра оборони, кандидатуру якого на розгляд Верховної Ради внесе президент України, буде зрозуміло, під які нові функції він призначатиметься.

Про це в ефірі Подробиць на Інтері заявив лідер  "Блоку Петра Порошенка", екс-глава МВС та радник президента Юрій Луценко.

Відставку глави Міноборони Валерія Гелетея він пояснив "кардинальною зміною функцій оборонного відомства у нових умовах".

"Ухвалене Президентом рішення про відставку Гелетея є логічним завершенням поїздок (на підприємства оборонного комплексу, у військові частини та у зону АТО). Президент переконаний, що вже екс-міністр виконав поставлені перед ним завдання, і зараз має прийти людина, яка виконуватиме зовсім інші завдання, які будуть вже радикально іншими", - заявив Луценко.

За його словами, Гелетей виконав свою місію у час протистояння з терористами, а потім з регулярними російськими військами.

"Сьогодні президент вважає за необхідне посилити цю ділянку роботи", - зазначив Луценко.

Як відомо, 12 жовтня президент Петро Порошенко задовільнив рапорт про відставку Міністра оборони Валерія Гелетея, який той подав. 13 жовтня президент має намір внести до Верховної Ради подання на призначення нового міністра оборони

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News