Порошенко закликав винести критику армії за межі виборчої кампанії

Вівторок, 14 жовтня 2014, 11:28

Президент Петро Порошенко звернувся до кандидатів у депутати із закликом винести критику армії за межі виборчої кампанії.

Про це він сказав під час виступу в парламенті у вівторок.

"До присутніх тут численних кандидатів у народні депутати звертаюся із закликом: винести критику армії за межі виборчої кампанії. Іноді ця критика справедлива, правди дійсно ніде діти, але масштаби та тональність цієї критики такі, що часто-густо вона виливається в паплюження та цькування Збройних сил України", - наголосив президент.

За його словами, "особливо болісно бачити і чути, коли деякі штампи російської пропаганди починають несамовито тиражуватися українськими політиками".

Порошенко закликав усіх, "хто хоче не піару а хоче реально допомогти армії" - звертатись до приймальні президента і озвучувати свої пропозиції.

Він зазначив, що вранці мав переговори з керівниками двох "надзвичайно важливих наших партнерів, які підтвердили поставки нової розвідувальної техніки, які значно підвищать ефективність застосування збройних сил України".

"На жаль, про деякі види високоточної зброї ми навіть не можемо й мріяти. І це буде завдання нового міністра оборони налагодити таку ефективну співпрацю, продемонструвати ефективність дій нашої армії, що дозволить нам на це претендувати", - сказав Порошенко.

"Армія щойно народжується, але віддача від неї країні вже на порядок вища, ніж те що ми змогли за ці півроку вкласти в армію. За щоденний ратний подвиг я низько вклоняюся українським воїнам", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування