Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МВС не виключають руки Москви в провокаціях, 50 людей затримані

Вівторок, 14 жовтня 2014, 14:48

Радник МВС Антон Геращенко не виключає, що за провокацією під будівлею Верховної Ради можуть стояти спецслужби Росії.

Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

"Не виключено, що за організаторами сьогоднішньої провокації стояли іноземні спецслужби Російської Федерації", - написав він.

"Затримання виконавців провокації й організаторів провокацій буде продовжено до тих, пір, поки кожний не відповість перед законом за те, що накоїв. Спроба зірвати роботу Верховної Ради не вдалася!" – сказав Геращенко.

Він зазначив, що зіткнення біля Верховної Ради тільки що закінчилися. Міліція застосувала силу в рамках передбачених законом.

"Від незаконних дій провокаторів постраждало 15 співробітників міліції. Розбиті голови, переламані руки, вивихнуті суглоби", - сказав він.

"Станом на зараз затримані 21 правопорушник, який кидав каміння, бив шибки, кидав вибухові пакети, нападав на правоохоронців. Усі правопорушники задокументовані на відео", - підкреслив Геращенко.

 

Він також додав, що звертався до політичної сили, що подала офіційну заявку на проведення мітингу біля Верховної Ради із проханням відмовитися від його проведення з метою запобігання можливих провокацій.

"Однак політичні амбіції узяли гору над здоровим глуздом. МВС звертається до всіх політичних сил із пропозицією втриматися від проведення масових акцій у Києві до дня виборів 26 жовтня, тому що це може бути використане в провокаційних цілях ворогами України", - додав він.

Геращенко повідомив у своєму Facebook про затримання 50 людей:

"Доповнення - вже затримано 50 учасників провокації у Верховної Ради. Затримання тривають", - написав він.

Всі фото Дмитра Ларіна, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування