У будівлю "Укрзалізниці" прибули співробітники СБУ

Четвер, 16 жовтня 2014, 10:58

У офісі "Укрзалізниці" в Києві знаходяться представники Служби безпеки України.

Як повідомили в "Укрзалізниці", співробітники СБУ перевіряють на вході перепустки у співробітників адміністрації, проводять низку дій, однак не перешкоджають їхній роботі, передає Інтерфакс-Україна.

При цьому інформоване джерело повідомило, що представники СБУ також з'явилися в будівлі ДП "Укрзалізничпостач".

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив перевірити фінансово-господарську діяльність "Укрзалізниці".

Гендиректора адміністрації Бориса Остапюка відсторонено від виконання обов'язків на час перевірки, оскільки від правоохоронних органів надійшла інформація про можливі зловживання у фінансово-господарській діяльності та факти корупції в системі "Укрзалізниці".

У зв'язку з цим за дорученням прем'єра була створена відомча комісія Мінінфраструктури, до роботи якої залучені представники структур влади, відповідальні за реалізацію антикорупційної політики.

Крім того, 13 жовтня стало відомо, що народний депутат України Микола Круглов (депутатська група "Економічний розвиток") відкликав своє звернення з вимогою перевірки діяльності держпідприємства "Укрзалізничпостач", а також відсторонення від виконання обов'язків його директора Олександра Лозинського і гендиректора "Укрзалізниці.

Крім цього, комісія "Укрзалізниці" нещодавно виявила низку фактів корупції на Центральному залізничному вокзалі Києва в ході перевірки, що проходила з 25 вересня по 13 жовтня. Була перевірена робота 32 квиткових касирів, у 23 з них виявлено факти грубого порушення трудової та фінансової дисципліни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування