Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Одещині затримали торговців зброєю

Субота, 18 жовтня 2014, 18:16

На Одещині затримано трьох учасників організованої групи, які упродовж року незаконно збували вогнепальну зброю (кулемети, гранатомети тощо), бойові припаси та вибухові речовини.

Про це повідомили у прес-службі МВС України.

"Задокументовано три факти незаконного збуту зброї та боєприпасів, під час яких зловмисники реалізували: чотири гранатомети РПГ-18, кулемет ПКМ калібру 7,62 мм з 221 патроном до нього, шість автоматів АКС калібру 5,45 мм, з підствольним гранатометом з 7 магазинами спорядженими патронами калібру 5,45 мм та три гранати для підствольного гранатомету", - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків у затриманих вилучено один автомат АК-74 та 30 патронів калібру 5,45 мм, два пістолети Макарова і 11 патронів до них, дві гранати (Ф-1 і РГД-5), один револьвер системи "Наган" і один револьвер іноземного виробництва.

"На даний час вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Встановлюються інші факти злочинної діяльності вказаної організованої групи. Досудове слідство триває", - зазначили в МВС.

Усі фото - прес-служба МВС України.
 
 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування