Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Смілим бойовиків змушують відступати. Аеропорт Донецька знову атакують

Неділя, 19 жовтня 2014, 10:41

За добу, що минула, зафіксовано більше 50 обстрілів позицій сил АТО.

Про це повідомили у прес-центрі АТО.

Згідно з повідомленням, вночі неконтрольовані терористичні збройні формування стріляли по блокпостах, опорним та спостережним пунктам, що розташовані в районі Станічно-Луганське, Ольхове, Красногоровка, Невельське, Пескі, Нікішино, двічі були обстріляні позиції в районах кургану Могила Гостра, Орлово-Іванівка та Майорск.

"В районі н.п. Сміле (Луганська обл.) підрозділ Нацгвардії у взаємодії з групами вогневої підтримки продовжує тримати об’єкт під контролем, вогнем у відповідь вимушує бойовиків відступати.  Комунікація між штабом АТО, блокпостом та артилерією, що діє в інтересах цього підрозділу дозволяє ефективно протидіяти бандам бойовиків", - зазначено у повідомленні.

Окрім того напередодні ввечері сталось бойове зіткнення захисників Донецького аеропорту з бойовиками, які здійснили чергову спробу штурму позицій українських сил, розпочавши атаку від торгівельного центру.

"Спільними діями підрозділів, які тримають оборону аеропорту та групами вогневої підтримки атаку бойовиків було відбито", - зазначили у прес-центрі.

Обстановка в Маріуполі та на півдні Донбасу під контролем сил АТО.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування