Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий "косить" під Блок Порошенка, Журавський – під "Народний фронт"

Неділя, 19 жовтня 2014, 23:11

Кандидат в нардепи по округу №102 в Кіровоградській області, екс-соратник Леоніда Черновецького Олесь Довгий поширює інформацію в місцевій пресі про те, що "Петро Порошенко робить реальну ставку на 102 окрузі на нього".

Про це у своєму блозі на Українській правді повідомив кандидат від Блоку Петра Порошенко Мустафа Найєм.

"У місцевій пресі Олесь Довгий щосили поширює інформацію про те, що реальну ставку на 102 окрузі Петро Порошенко робить на нього. Із тієї ж преси ми дізналися, що штаби Блоку Петра Порошенка," Батьквіщіна "і Народного фронту підписали з Олесем Довгим Меморандум про чесні виборах ", - додав він.

Фрагмент газети "Светловодск-Информ".

За словами Найєма, "одним з головних організаторів підкупу голосів з боку Олеся Довгого є такий собі Дмитро Касьянов".

"Він вже давно спеціалізується на скуповуванні голосів, неодноразово реалізовував подібні схеми для Блоку Литвина і ГАК (Олександра Пабата)", - зазначив він.

"Вже є два відеофрагменти, що підтверджують підкуп голосів з боку Олеся Довгого. Завтра наші юристи звернуться з відповідними заявами в міське та обласне управління МВС", - додав Найєм.

"Просимо всіх, у кого є які-небудь матеріали (фото / відео / документи) дзвонити на наші цілодобові номера підтримки або відправляти на електронну пошту: +38 (066) 7874877, +38 (068) 9963725, garmonia7@ukr.net" , - зазначив він.

Разом з тим у "Народному фронті" заявляють, що кандидат в нардепи в окрузі №66 (Житомирська обл) Віталій Журавський обманює виборців, заявляючи у своїй рекламі, що його підтримує "Народний фронт".

"Офіційно заявляємо, що наша політсила не ухвалювала рішення про підтримку Віталія Журавського на виборах до Верховної Ради. Єдиний кандидат від" Народного фронту "і" Блоку Петра Порошенка "в окрузі №66, - Павло Дзюблик", - заявили в партії.

"Журавський - колишній радник Януковича, і він не має жодного права говорити про те, що його підтримують демократичні сили", - наголошується у заяві.

Як відомо,  19 жовтня в окрузі №102 на Кіровоградщині спільним кандидатом від демократичних сил оголошено Андрія Лавруся.  

Шестеро кандидатів у 102 окрузі погодилися об'єднати свої зусилля на підтримку єдиного кандидата та підписали відповідний Меморандум. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування