В Донецьку пролунав сильний вибух

Понеділок, 20 жовтня 2014, 13:19

О 12:00 10 хвилин в Донецьку прогримів потужний вибух.

За попередніми даними стався він в районі Донецького казенного заводу хімічних виробів, передає прес-служба Донецької мерії.

Сильна вибухова хвиля прокотилася по всьому місту. За повідомленнями жителів у багатьох районах в будівлях і будинках повилітали не тільки шибки, але і повністю віконні рами.

Подробиці події уточнюються.

Як мінімум в 9 км від вибуху у будинках вилетіли вікна.

Як заявив "Українській правді"  керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов, військові до цього вибуху не мають відношення.

"З 11:00 до 11:45 було бойове зіткнення в Донецькому аеропорту. Стріляли із усього, що  тільки було в бойовиків – стрілецька зброя, АГС, міномети, гранатомети. Наші кіборги цю атаку відбили. Але вони працювали локально, по точках зосередження бойовиків. У саме місто вони не стріляли", - заявив він.

"По мирним громадянам військові не працюють, і вже точно ми не використовуємо такі речі, як "Точка У", як уже пишуть у мережах", - додав Селезньов.

Крім того у мережах повідомляють про потрапляння в "Донецьк Арені". У соціальних мережах повідомляють, що горить один із секторів стадіону.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News