Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ захопила розвідника терористів

Четвер, 23 жовтня 2014, 12:51

Контррозвідка Служби безпеки захопила розвідника батальйону терористів "Восток".

Про це у четвер повідомляє прес-служба СБУ.

Зазначається, що співробітники СБУ спільно з військовою розвідкою встановили місце перебування та у результаті спецоперації затримали на трасі Донецьк-Маріуполь громадянина України "З", 1985 р.н., який є бойовиком-розвідником незаконного воєнізованого формування "Восток".

 

"З" намагався під виглядом мирного мешканця перетнути український блокпост.

Встановлено, що затриманий бойовик мав завдання провести розвідку і передати ватажкам бандформування інформацію про дислокацію українських військових підрозділів та обстановку у мирних містах для вчинення терористами підривних акцій напередодні та під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради, зазначають в СБУ.

У затриманого вилучено жетон батальйону "Восток" з особистим номером "08261", іменну перепустку з правом безперешкодного проїзду через усі блокпости т.зв. "ДНР", у тому числі під час дії запровадженої терористами "комендантської години".

 

У багажнику його автівки виявлено номерний знак "Вежливые люди" з емблемою цього ж бандформування – згідно з документами бойовика, такий автомобіль не зупиняли й не оглядали на блок-постах.

Тривають оперативно-слідчі дії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування