Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко розпочав боротьбу з Еболою

Четвер, 23 жовтня 2014, 15:00

Столична влада вживає превентивні заходи і проводить навчально-тренувальні заняття для медиків на випадок виявлення лихоманки Ебола в Україні.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час засідання протиепідемічного штабу після навчань у столиці, повідомляє мерія.

У рамках занять київських медиків навчали виявляти симптоми хвороби та проводити протиепідемічні заходи в разі виявлення хворих з підозрою на лихоманку Ебола.

У тренуваннях також взяли участь фахівці з Одеського протичумного інституту ім. І. Мечникова, які зможуть протягом кількох годин виїжджати в будь-яке місто України для забору аналізів і діагностування лихоманки в лабораторії інституту.

"Такі інфіковані є у США, Польщі, Румунії. Київ – це мегаполіс. До нашого міста кожного дня з-за кордону прибуває більше п’яти тисяч людей. І ми повинні бути готовими у випадку виявлення такої хвороби негайно реагувати, щоби її поширення не відбулося", – сказав Кличко

Мер додав, що вже підготовлено інфекційне відділення Олександрівської клінічної лікарні, а також дитяча лікарня №1 на випадок виявлення лихоманки. У наявності для госпіталізації 132 ліжка, лікарні забезпечені необхідним спецодягом для медперсоналу – протичумними костюмами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування