Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко - силовикам: не зможете захистити митницю, підете в АТО

Четвер, 23 жовтня 2014, 15:27

Президент Петро Порошенко жорстко розкритикував роботу Служби безпеки, митних органів, Держприкордонслужби та міліції у сфері боротьби з контрабандою.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Порошенко в ході наради в Одесі вислухав традиційні звіти керівників відомств, а потім обрушився на них із критикою, що схеми ввезення на митну територію України різних товарів продовжують існувати під "кришею" самих силовиків і це знищує українську економіку.

"Якщо ви шукаєте, де вам знайти порушення митного законодавства, пан міліціонер, пан митник, пан прокурор, пан глава СБУ, зробіть те, що я зробив вранці - я відправив своїх помічників на "7 кілометр" (один з найбільших ринків Східної Європи, розташований в Одеській області).

"... Вони перевірили документи щодо митного оформлення вантажів і ні в одній торговій точці не було відповідних митних документів", - обурився президент.

Він поставив вимогу силовикам - об'єднати зусилля в боротьбі з контрабандою, зазначивши, що це вже друга нарада з цього питання. І якщо вони не можуть вирішити ці проблеми, то захищатимуть кордон і економіку України не від контрабанди, а в зоні проведення АТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування