Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ зірвала план щодо дестабілізації у день виборів - Наливайченко

П'ятниця, 24 жовтня 2014, 13:35

Служба безпеки України зірвала план терористів щодо дестабілізації ситуації в Україні в день позачергових виборів депутатів Верховної Ради 26 жовтня.

Про це заявив голова СБУ Валентин Наливайченко на брифінгу в п'ятницю, 24 жовтня, повідомляють "Українські новини".

"Висновок СБУ: антиукраїнський план зі зриву виборів і дестабілізації ситуації в регіонах, нами зруйновано", - заявив він.

Зокрема затримано низку терористичних угруповань по всій території країни, які планували теракти й провокації в день виборів.

Крім того, узято під посилену охорону приміщення для голосування й будівлі окружних і Центральної виборчої комісії.

Також, спецназ СБУ буде безпосередньо забезпечувати безпека доставку бюлетенів на дільниці в Донецькій і Луганській областях.

Зі слів Наливайченка, сервер ЦВК й електронна система підрахунку голосів з 18 жовтня перебуває під посиленим захистом, і будь-яке втручання в їх діяльність неможливе.

Крім того, кожний з керівників окружних виборчих комісій офіційно попереджений СБУ про неприпустимість фальсифікацій результатів голосування.

Також СБУ продовжує активну роботу із припинення фактів підкупу виборців, зокрема розслідуються зазначені злочини, зафіксовані кандидатами в депутати в Харківській і Житомирській областях.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков просив Кабінет міністрів дозволити МВС відкрити всю оперативну інформацію про порушення в день голосування на позачергових виборах Верховної Ради 26 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...