У Авакова готуються оголосити у розшук ватажків терористів

Субота, 25 жовтня 2014, 15:24

За створення та активну участь у незаконних воєнізованих формуваннях 14 особам повідомлено про підозру. 

Про це йдеться у повідомленні МВС України. 

"Головне слідче управління проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 260 КК України. Осіб, причетних до створення незаконних збройних формувань, які діють на території Луганської та Донецької областей, невдовзі буде оголошено у розшук", - зазначили в МВС.

За даними відомства, станом на 25 жовтня вже повідомлено про підозру 14 особам, причетним до створення, керівництва та активної участі у складі незаконних воєнізованих формувань.

"Члени цих груп вчиняли напади та терористичні акти на підрозділи Збройних сил, Нацгвардії, МВС, що проводять антитерористичну операцію на території Донецької та Луганської областей, які призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків", - заявили в МВС.

На даний час вирішується питання щодо оголошення підозрюваних у розшук та обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також встановлюються особи, причетні до злочинної діяльності незаконного об'єднання та інші факти вчинення кримінальних правопорушень, досудове слідство триває.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування