Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: Проект коаліційної угоди вже готовий

Субота, 25 жовтня 2014, 16:28

Проект коаліційної угоди для створення у новому парламенті більшості вже готовий.

Про це у своєму зверненні до співвітчизників 25 жовтня заявив президент Петро Порошенко.

"Настав час завершити повне перезавантаження влади. Я переконаний в глибокому оновленні та омолодженні Верховної Ради", - заявив він та додав, що "це буде кардинально новий парламент".

"Щоб реалізувати розроблену стратегію реформ…. потрібна більшість у Верховній Раді. Реформаторська, а не корупційна. Проукраїнська та проєвропейська, а не прорадянська. Моя команда вже підготувала проект коаліційної угоди. ... В основу нового коаліційного договору має лягти чіткий план реформ. В основі проекту угоди лежить "Стратегія-2020", - зазначив Порошенко.  

"До 2020 року Україна має бути готова подати заявку на членство в Європейському Союзі", - додав він.

Також Порошенко зазначив: "Зроблю все від мене залежне, щоб нова коаліція та новий уряд були сформовані максимально швидко".

Як відомо, вибори до Верховної Ради відбудуться 26 жовтня. На сайті Центральної виборчої комісії можна знайти перелік виборчих округів та кандидатів, які балотуються до парламенту.

Раніше прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив: "найважливіше у коаліційній угоді – люди, які будуть її виконувати".

"Думаю, під час  підготовки до коаліції найважливіше – прізвища. Вибори пройдуть – через 10-15 днів ми маємо сформувати коаліцію і новий уряд", - зазначив він.

Джерело відео - Петро Порошенко 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування