Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "ДНР" чекають на епідемію сепаратизму й "Галицьку народну республіку"

Неділя, 26 жовтня 2014, 13:45

У Донецьку прихильники сепаратистів у день виборів Верховної Ради України влаштували свято й концерт у дворі будівлі Донецької міськради.

Ці святкування організувало об'єднання "Свободный Донбасс" – і Сергій Ковальчук попросив народ "голосувати" за цю політичну силу на "виборах" 2 листопада.

Один із лідерів політичного крила так званої "ДНР", співробітник Донецької міськради Мирослав Руденко висловив думку, що в Україні продовжиться хвиля сепаратизму.

"Уже існує федеративне об'єднання Луганської й Донецької народних республік за назвою Союз народних республік "Новоросія". Я думаю, що зараз відбудемося як "Новоросія" – і підемо далі…", - сказав він.

"В Україні маса народу залякана, задавлена… Немає навіть такої кволої альтернативи (новій владі), як Партія регіонів. Ніхто не захищає російськомовне населення", - сказав представник т.зв. "ДНР".

Руденко упевнений, що націоналістичні партії в Україні "нічого доброго не зроблять – це ті люди, які вже довели країну до перевороту". "І там (у владі України) будуть ті ж олігархи, тільки під націоналістичним соусом", - вважає він.

"Я думаю, що в Україні після глибокої кризи триватиме створення народних республік по всій території. І я не здивуюся, якщо однією з перших буде створена Галицька народна республіка. Тому що ідеї Галицького націоналізму – вони сильні", - заявив Руденко.

"Так, вони інші, вони не такі, як ми, – але вони так само розуміють, що їм ні до чого держава величезна, яка, насправді, обговорює теми зовнішніх сил, олігархів, але ніяк не думає про інтереси народу, яка штовхає народ у прірву шляхом агресії й шляхом соціальних потрясінь", - додав він.

Руденко сказав, що люди Донбасу, попри небезпеку війни, вірять у "свої збройні сили" і в допомогу "братніх народів", громадянського суспільства Російської Федерації.

"Ми будемо будувати свою державність і в найближчому майбутньому побудуємо справді народну Новоросію, яка зможе зібрати всі наші землі й знайти майбутнє у рамках Євразійського союзу…", - упевнений він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування