У Харкові упіймали "мінувальника" виборчих дільниць

Неділя, 26 жовтня 2014, 14:11

У Харкові правоохоронці встановили особу чоловіка, який зробив хибний дзвінок про "замінування".

Як повідомили в обуправлінні МВС, у вчиненні кримінального правопорушення працівники Фрунзенського РВ викрили 43-річного безробітного жителя району.

"Інформація про наявність вибухівки в одній зі шкіл, де розташовуються три виборчих дільниці територіального виборчого округу №171, надійшла до чергової частини 25 жовтня о 23-55. На місце події виїхала слідчо-оперативна група у повному складі на чолі з керівництвом райвідділу. Під час огляду школи та прилеглої до неї території, яка сягає близько 1000кв.м, ніяких вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили", - йдеться у повідомленні. 

За кілька годин правоохоронці встановили особу чоловіка, який зробив хибний дзвінок про "замінування".

"43-річний безробітний мешканець району, розпиваючи спиртні напої у себе вдома, вирішив "пожартувати" та повідомив правоохоронців про закладену вибухівку", - зазначили в міліції.

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками складу злочину передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального Кодексу України.

Правопорушнику загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News