Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корнацький звернувся до правоохоронців через фальсифікації на 132 окрузі

Понеділок, 27 жовтня 2014, 13:16

Кандидат в депутати по 132 округу з центром в Первомайську Аркадій Корнацький заявляє про фальсифікації на окрузі і подає відповідне звернення до правоохоронних органів.

Про це він повідомив "Українській правді" в понеділок.

"Я подаю звернення до правоохоронних органів з тим, що вони вжили заходів і порушили кримінальне провадження і застосували санкції аж до арешту до керівників окружної виборчої комісії № 132, бо їхні дії заслуговують на арешт", - заявив Корнацький.

"Напевно вони (опоненти - ред.) сподівалися, що їм вдасться шляхом підкупу і адмінресурсу здобути легку перемогу. А коли перемога їм не вдалася, вони виявилися неготовими, яким саме чином сфальшувати перемогу", - зазначив він.

"Тут відбуваються ті дії і та бездіяльність, які точно підпадають під дію того нового законодавства, яке набуло чинності кілька днів тому. Ті санкції кримінального кодексу проти виборчої системи – це те, що у нас зараз відбувається", - додав він.

За словами Корнацького, за результатами екзит-полів та паралельного підрахунку голосів він отримує перемогу на окрузі.

"Дані паралельного підрахунку голосів, за якими я перемагаю, абсолютно підтвердилися з протоколів з мокрими печатками", - зазначив він.

За підсумками протоколів з усіх виборчих дільниць Корнацький здобув 21411 голосів і випередив на 272 голоси головного опонента Василя Капацину (21139 голосів). 

"На окрузі ті, хто програли, зараз думають над тим, як зламати вибори. Окружна виборча комісія в особі  керівників і деяких членів ОВК, ангажованих тими, хто програв творить якісь дива. Люди з дільничних комісій прибули до ОВК десь о першій ночі 27 жовтня, з тих пір утворилася величезна черга, бо окружна комісія під різними  приводами не приймає у них протоколи", - сказав Корнацький.

"При цьому настільки очевидно надумані приводи, що всі там розуміють, що йде затягування процесу, що вони міркують, як фальсифікувати вибори", - зазначив Корнацький.

"Голова комісій покидав своє робоче місце, йшов відпочивати зараз кажуть, він до лазні пішов. Його заступники теж заангажовані. Одним словом, там лише 2-3 члени комісії, на яких можна покластися, на яких тримається законність ОВК", - сказав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування