На Донеччині ще два переможці: патріот і людина Юри Єнакіївського

Вівторок, 28 жовтня 2014, 10:21

У Донецькій області ще два округи визначилися з переможцями, якими є  представник Блоку Порошенка Дмитро Лубінець та людина Юри Єнакіївського Олег Недава.

В окрузі № 53 переміг самовисуванець Олег Недава, який набрав 63,63% голосів.

Його найближчий суперник Олександр Северін, який балотувався від Блоку Порошенка, набрав 18,57%.

До округу № 53 входять Єнакієве, яке знаходиться під контролем бойовиків, тому там виборів не було. Однак інша частина округу перебуває під контролем сил АТО, в тому числі місто Вуглегірськ.

Недаву називають людиною Юрія Іванющенка на прізвисько "Єнакієвський" через Івана Аврамова. Недава народився 26 жовтня 1969 року в місті Макіївка Червоногвардійського району Донецької області.  Проживає в місті Єнакієве Донецької області.

Недава, офіційно є директором з зовнішньоекономічної діяльності ТОВ "Карпатибудінвест". "У роки правління Януковича цій компанії віддавали замовлення в містах, підконтрольних "смотрящим" Аврамова - Запоріжжі, Єнакієвому, Одесі", - зазначав напередодні виборів представник КВУ виданню Дзеркало Тижня.

ОВК №53 очолює Ірина Столбінська, беззмінний директор компаній, які належать Івану Аврамову (Прат "Донецька вуглепереробна група" та інші). Дільничні комісії також створюються і формуються під чітким контролем людей Аврамова.

Олега Недаву, вже "погодили" з керівництвом країни, тобто, він стане багнетом у провладній фракції, підкреслив представник КВУ.

В окрузі № 60 з центром у Волновасі перемогу отримав висуванець Партії блоку Петра Порошенка Дмитро Лубінець. Він отримав 48,18%, його опонент Олександр Риженков - 27,70%.

Лубінець був депутатом Волноваської міськради і був єдиним депутатом міськради, який відкрито підтримував Україну в місті з самого початку війни. Він народився 4 липня 1981 року в місті Волноваха Донецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, юрист, КФГ "Практика"

На цьому окрузі вибори намагалися зірвати його опоненти. Там викрадали голову ОВК, за твердженням депутатам Єгора Фірсова, який поїхав контролювати підрахунок голосів, її викрадали люди опонента переможця – Олександра Риженкова. За допомоги бійців її вдалося повернути.

Раніше вже повідомлялося, що на 45-му окрузі Донецької області переміг Юхим Звягільський. Голосування там відбулося на чотирьох дільницях.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування