СБУ впіймала бойовиків у Слов’янську і Волновасі

Вівторок, 28 жовтня 2014, 10:50

У Слов’янську Донецької області контррозвідка СБУ затримала місцевого мешканця, який брав участь у терористичній діяльності  так званої "ДНР".

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Згідно з повідомленням, мова йде про громадянина України "К" 1973 року народження на  прізвисько "Таксист", який дійсно працював у міській службі таксі, ще у квітні приєднався до терористів та брав участь у захопленні Слов’янського міськвідділу міліції, де згодом бандити влаштували одну з своїх найбільш жорстоких катівень.

"У період, коли Слов’янськ контролювався терористами, "Таксист" був особистим водієм ватажка бандугруповання на прізвисько "Корсар", разом з яким вони щодня "інспектували" блокпости навколо міста", – йдеться у повідомленні.

СБУ додає, що після звільнення Слов’янська українськими військовими бойовик причаївся і повернувся на роботу в таксі.

"Встановлено, що під час бесід з пасажирами водій збирав інформацію про українських патріотів – мешканців Слов’янська, списки яких передавав своїм поплічникам з "ДНР", – додає служба.

Крім того, у Волновасі Донецької області СБУ затримала громадянина України "П", 1993 року народження, який був у терористів "ДНР" коригувальником вогню і скеровував обстріли артилерії по підрозділах сил АТО.

Тривають оперативно-слідчі дії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News