Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донбас: понад 30 обстрілів, найактивніше - Донецький і Дебальцевський напрямок

Середа, 29 жовтня 2014, 07:51

За минулу добу бойовики здійснили понад 30 обстрілів, найбільш активно вони діяли на Донецькому й Дебальцевському напрямках.

Про це повідомляє організатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук вранці 29 жовтня у Facebook.

"За минулу добу режим припинення вогню був порушений російсько-терористичними військами близько 30 разів. Найбільше активно терористи діяли на Донецьком і Дебальцевском напрямках - 11 і 9 обстрілів відповідно", - пише він.

"6 разів було обстріляно українські позиції в аеропорту в Донецьку, 4 рази завдалися вогневі удари по опорному пункту поблизу н.п. Чернухіно, 3 рази відкривався вогонь по позиціях сил АТО на околицях Павлополя", - інформує Тимчук.

"Також зафіксовані обстріли українських військ у районі н.п. Нікішино, Малоорловка, Ніколаєвка, Гранітне, Майорське, Міус, Золоте, Гнутове", - додає він.

Прес-центр АТО також вранці у середу повідомляє: "Вночі на Луганщині обстрілів позицій сил АТО не було. В той же час бойовики двічі обстріляли наші підрозділи в Донецькому аеропорту, а також в районі населених пунктів Міус, Чернухіно та Нікішино".

За ніч втрат серед українських військовослужбовців немає, заявляє прес-центр.

"На півдні зони антитерористичної операції ситуація залишається динамічною. Бойовики продовжують обстрілювати наші позиції, зокрема в районі Черненко. Сили АТО завдають удари у відповідь, якщо у зоні ураження немає мирних мешканців", - інформує прес-центр.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...