Терористи обстріляли Станицю Луганську

Середа, 29 жовтня 2014, 13:56

Бойовики обстріляли Станицю Луганську.

Про це повідомили у прес-службі губернатора Луганської області Геннадія Москаля.

"Сьогодні о 9 ранку почався інтенсивний обстріл смт Станиця Луганська з мінометів, артилерії та крупнокаліберних кулеметів. Один зі снарядів вибухнув за 300 метрів від будівлі райдержадміністрації, зруйновано гараж, пошкоджені житлові будинки та підсобні приміщення. Райдержадміністрація та інші державні установи призупинити роботу, працівники відпущені по домівках", - йдеться у повідомленні його прес-служби.

У повідомленні також зазначається, що за словами місцевих мешканців, на боці "ЛНР" іде нарощування техніки та живої сили противника.

Москаль направив телеграму начальнику Генштабу України Муженку з проханням вжити невідкладних заходів для захисту Станиці Луганської та району.

У Луганській обласній міліції також повідомили, що 28 жовтня бойовиками о 23:00 здійснено снайперський обстріл взводного опорного пункту біля смт. Станиця Луганська, у результаті якого загинув один військовослужбовець ЗСУ. Однак у РНБО уточнили, ця подія стался 27-го жовтня.

Нагадаємо, у середу речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що за минулу добу вбитих серед українських військових немає. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування