Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовик із РФ про штурми аеропорту: "Зайшло 100 чоловік, а вийшло десь 60"

П'ятниця, 3 жовтня 2014, 12:26

Депутат міськзборів Златоуста (Росія), ветеран другої чеченської кампанії Олександр Негребецьких розповів, що бойовики захопили термінал аеропорту Донецька, але їх звідти вибили.
.
"Нас (у загоні) 100 осіб, які штурмують аеропорт. На іншій стороні воює 7,5 тис. осіб", - заявив він в інтерв'ю URA.Ru, зізнавшись, що в його загоні 90% - росіяни.

"Чим більше народу, тим більше втрат. Навіть сотні багато. Потрібні професіоналів 3-4 групи, всього десь 90 осіб. А не стадо баранів, яке просто йде під кулі", - додав Негребецьких.

Розповідаючи про штурм аеропорту, він сказав: "Уже восьмий день (на момент інтерв'ю - ред.) воюємо. Позавчора нас просто зрадили. Розстрілювали, як хотіли. Неграмотне керівництво командування нас "злило". Через це зазнали дуже великих втрат і втомилися виносити своїх товаришів ...".

"Коли захопили термінал, командування зігнало всіх в одну будівлю. По нам тут же вдарили "Гради", міномети, танки. В упор розстрілювали. Багато убитих і поранених. Зайшло 100 чоловік, а вийшло десь 60, решта поранені й убиті - так не повинно бути. через таке командування нас вибили з позиції", - стверджує Негребецьких.

"Завдяки своєму командиру, який нас, військову контррозвідку ДНР, в сторону відвів, ми всі пішли і просто обнімалися. А там, де нас зібрали і де ми стояли, вже падали важкі міни", - додав бойовик-росіянин.

Негребецьких зазначив: "Зараз перезарядимося, автомати почистимо і наново підемо на аеропорт".

"Підемо, як нам треба, нікого не будемо слухати. Спочатку підемо втрьох у розвідку і будемо дотримуватися нормальної військової тактики. Потім вже тільки будемо викликати своїх хлопців. А хто нам заважатиме - розстріляємо - це вороги народу", - заявив він.

На запитання, що буде після того, як бойовики відіб'ють аеропорт, Негребецьких відповів: "Тоді настане мир, я приїду додому, і будемо в гості їздити до своїх друзів у Донецьк. Дай бог, живим повернуся ...".

"Але якщо мені скажуть, що моя сім'я все матиме, пенсію отримуватиме хоча б ДНРівську, ми зубами їх загриземо. Ми ж тут не найманці" .- додав він.

Бойовик-депутат підтвердив, що вони рідко користуються стільниковими телефонами: "Так, завжди, коли йдемо в бій, відключаємо телефони і виймаємо батареї. Інакше українська армія одразу вичислює місцеположення і накриває вогнем".

Негребецьких також запевнив, що стикався з найманцями, які воюють на стороні України: "В основному, це поляки і німці", - сказав він.

Депутат-бойовик також зазначив, що в Донецьку триває стрілянина і тільки резиденцію Ріната Ахметова не чіпають.

"Єдина будівля, де ніхто не розташовується і вхід заборонено навіть для донецької армії - резиденція місцевого олігарха Ріната Ахметова. На його територію заходити заборонено. Там найбезпечніше місце. Українська армія буде весь Донецьк обстрілювати, а резиденцію Ахметова не чіпатимуть", - стверджує росіянин .

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування