Банду "Бєса" посилили, а "Призрак" із "козаками" нападав на 32-й блокпост

П'ятниця, 31 жовтня 2014, 11:20

Керівництво "ДНР" оголосило про створення "регулярної армії" і "тотальну мобілізацію населення".

"На тлі чуток про підготовку "масованого наступу українських військ", які розпускають бойовики, у районі Донецька триває концентрація сил і засобів російсько-терористичних військ", - повідомив Дмитро Тимчук із "Інформаційного спротиву".

"Протягом доби з району н.п. Сніжне через н.п. Зугрес у напрямку до Донецька переправлено кілька десятків одиниць бронетехніки без розпізнавальних знаків, включаючи близько 50 танків", - додав він.

"Посилено бронегрупою і 2-ма батареями ствольної артилерії угруповання терористів "Народне ополчення Донбасу" (м. Горлівка) під командуванням Ігоря Безлера ("Бєс"). Бандформування отримало статус "бригади", - повідомив Тимчук.

А в "ЛНР" на базі "механізованої бригади "Призрак" Олексія Мозгового, за даними групи ІС, завершено формування "ударної групи" російсько-терористичних військ.

"Усього в угруповання входять до 1200 осіб особового складу (місцеві бойовики і російські найманці), до 20 танків, близько 40 ББМ, до 40 установок ствольної та реактивної артилерії. Також із Росії для укомплектування даного угруповання надійшла велика кількість РПГ, ПТРК, ПЗРК, СПГ, мінометів", - повідомив Тимчук.

"Перевіркою боєздатності" даного формування стала операція зі знищенню блокпосту №32 українських військ", - заявляє він.

"Дану операцію угруповання Мозгового здійснювало у взаємодії з російськими найманцями з "козацтва", без узгодження з керівництвом "ЛНР", яке було лише "поінформоване загалом". На заключному етапі в зону проведення операції прибули кілька формувань "ЛНР", - стверджує Тимчук.

Як відомо, українських військових на 32 блокпосту вивели з оточення, але в боях там загинули більше 10 військових-учасників АТО, також є зниклі безвісти.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування