Невідомі погрожували штурмувати "Кінопанораму" через ЛГБТ-фільм

П'ятниця, 31 жовтня 2014, 18:48

Невідомі у камуфляжі із нашивками "Правого сектора" зібралися під столичною "Кінопанорамою" у п'ятницю ввечері та погрожували штурмувати залу.

Про це повідомила прес-служба фестивалю "Молодість".

"У "Кінопанорамі" має відбуватися сеанс фільму "Макс та інші" з програми "Молодості" Sunny Bunny. Сеанс не почався. Близько десятка чоловіків у камуфляжі з нашивками "Правого сектора" погрожують, що будуть штурмувати зал", – сказано у повідомленні.

Як повідомила в ефірі "Громадського ТБ" телефоном прес-секретар кінофестивалю Марія Глазунова, чоловіків стримувала міліція, але погрози продовжували звучати. Зокрема учасники виступу звинувачували "Молодість" у тому, що вони показують "аморальне кіно" та заявили, що не допустять показу.

Водночас, як повідомила телефоном прес-служба "Правого сектору", на 31 жовтня жодних акцій вони не планували. Активісти політсили додали, що не воюють проти таких речей, як фільми на ЛГБТ-тематику, оскільки їм "є з ким воювати".

Як відомо, "Соняшний Зайчик / Sunny Bunny" - це програма гей/лесбі фільмів, які демонструються в рамках фестивалю "Молодість".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування