Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Самопомочі" сподіваються, що 3 листопада почнуть розглядати текст коаліційної угоди

П'ятниця, 31 жовтня 2014, 21:56

У партії "Об'єднання "Самопоміч" розраховують, що вже у понеділок, 3 листопада, політичні сили, які створюють коаліцію почнуть розгляд тексту коаліційної угоди.

Про це сказав кандидат в народні депутати від "Самопомочі" Олег Березюк (в партійному списку під №28) в ефірі "5 каналу" в п'ятницю ввечері.

"Я сподіваюся, що в понеділок, коли ми почнемо розмову по суті самої програми (коаліції), точніше, змісту коаліційної угоди, ми будемо просуватися так само успішно, як сьогодні", - зазначив він.

Щодо заяви лідера партії, міського голови Львова Андрія Садового про те, що він залишається мером, хоча йому надходили різні пропозиції, Березюк сказав: "На одній зустрічі була пропозиція Андрію Івановичу очолити Кабмін... Але він завжди чітко вербалізував свої думки - він відповідальний перед громадою очолювати одне з найголовніших міст України на сьогоднішній день".

На уточнююче запитання, чи пропонував це президент, він відповів: "Президент пропонував".

У п'ятницю Садовий звернувся до мешканців Львова із заявою про те, що він "отримав різні пропозиції", але залишається міським головою.

За словами Садового, на поточному тижні у нього було "кілька розмов з президентом Петром Порошенко і прем'єром-міністром Арсенієм Яценюком". "Говорили про формат майбутньої коаліції", - зазначив він.

Садовий був включений в партійні списки "Самопомочі" під №50.

Після обробки 99,85% протоколів "Самопоміч" отримує 10,98% голосів. За попередніми підрахунками, партія може розраховувати на 33 мандата у Верховній Раді.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...