Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дебальцеве, Кримське, Чорнухіне – найбільш обстрілювані. Трьох поранено

Вівторок, 11 листопада 2014, 07:46

Протягом останньої доби бойовики понад 30 разів обстріляли позиції сил АТО, активніше за все на Дебальцевському, Луганському й Донецькому напрямках.

Такі дані групи "Інформаційний спротив" повідомляє Дмитро Тимчук вранці 11 листопада.

"Протягом останньої доби російсько-терористичні війська понад 30 разів обстріляли позиції сил АТО", - пише він.

"Особлива активність супротивника відзначається на Дебальцевському, Луганському й Донецькому напрямках - відповідно 12, 9 і 8 вогневих ударів", - уточнює Тимчук.

Зокрема, обстановка в зоні АТО продовжує залишатися найбільш напруженою в районі населених пунктів Дебальцеве (6 обстрілів), Кримське (4 обстріли), Золоте, Березове (по 3 обстріли), Чорнухіне, аеропорт Донецька, Станиця Луганська (по 2 обстріли).

У свою чергу, прес-центр АТО повідомляє, що вночі сталося 13 обстрілів.

"Зокрема, вибухи було чутно поблизу Дебальцевого та Чернухіно. Внаслідок обстрілів троє українських військових отримали поранення, їх направлено до лікарень", - повідомляє прес-центр.

"Ситуація в районі траси Бахмутка залишається напруженою. Вночі підрозділи, що дисокуються в цьому районі були неодноразово обстріляні з РСЗВ БМ-21 Град, мінометів та стрілецької зброї", - додають там.

У штабі АТО запевняють: "Ситуація на півдні зони АТО - під нашим контролем".

"Ми перебуваємо на визначених рубежах та позиціях, відкриваємо вогонь лише у відповідь на атаки бойовиків, знищуємо їх вогневі точки", - наголошує прес-центр АТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування