Спостерігачі ОБСЄ "злили" місця дислокації українських військових - ЗМІ

Вівторок, 11 листопада 2014, 08:23

Спостерігачі ОБСЄ, які 10 листопада зустрічалися з представниками України й Росії в "Спільному центрі контролю й координації", оприлюднили інформацію про місце дислокації українських військових. 

Таким чином, російські військові дізналися подробиці розташування важкої артилерії й танків українських силовиків у районі села Карлівка Донецької області, повідомляє ZN.ua

У своєму звіті представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зазначили, що планують далі "співпрацювати зі спільним центром". 

Також в ОБСЄ "поскаржилися", що на шляху через Карлівку в зону АТО українські військові затримали моніторингову групу, вимагаючи документи. Відпустили групу ОБСЄ за 2,5 години. 

У так званому "Спільному центрі контролю й координації" працюють представники ОБСЄ, Збройних сил України, а також Збройних сил Росії.

Як відомо, Росія надає проросійським бойовикам і сепаратистам на Донбасі як політичну, так і військову підтримку.

Присутність російських військ в Україні РФ спростовує вже кілька місяців, попри величезну кількість незаперечних доказів. 

В українському суспільстві останнім часом зростає невдоволення роботою ОБСЄ та підозра у сприянні її представників бойовикам.

Дмитро Тимчук заявив 10 листопада, що група "Інформаційний спротив" припиняє контакти з ОБСЄ через роботу її представників на користь росіянам і бойовикам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування