Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Щастям загинув військовий. В аеропорту Донецька одного поранено

Середа, 12 листопада 2014, 08:00

Під містом Щастя у Луганській області загинув український військовослужбовець, іще одного поранено, крім того одного бійця поранено в Донецькому аеропорту..

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 12 листопада.

"Під час обстрілу з РСЗВ БМ-21 "Град" наших позицій в районі н.п. Щастя ми безповоротно втратили одного українського військовослужбовця, ще одного пораненого доставлено до міської лікарні", - сказано в повідомленні.

Крім того, вночі бойовики "з танків обстріляли наші позиції у Новомихайовці, зі стрілецької зброї – у Нікішино".

Також тривають обстріли Донецького аеропорту.

"Сьогодні зранку бойовики в черговий раз обстріляли наші позиції в аеропорту. Внаслідок обстрілу поранено одного з українських захисників, нині йому надається медична допомога", - сказано у повідомленні.

"Ми вогнем у відповідь знищуємо вогневі точки противника", - додає прес-центр.

Водночас, там запевняють: "Ситуація в Донецькому аеропорту під нашим контролем. Завдяки взаємодії захисників аеропорту та підрозділів вогневої підтримки цей стратегічний об’єкт тривалий час перебуває під нашим контролем".

"На півдні зони АТО українські солдати охороняють наші рубежі заради безпеки мешканців Маріуполя", - запевняє також прес-центр АТО.

За даними групи "Інформаційний спротив", у цілому за минулу добу зафіксовано понад 50 обстрілів позицій сил АТО і 2 боєзіткнення між українськими підрозділами й незаконними збройними формуваннями.

"Відзначається активність бойовиків і російських окупантів на Луганському, Дебальцевському і Донецькому напрямках - 21, 14 і 12 обстрілів відповідно", - пише Дмитро Тимчук у Facebook.

"Зокрема, напружена обстановка склалася в районі н.п. Кримське - 8 обстрілів, Станиця Луганська - 5, аеропорт м. Донецьк - 4, Чорнухіно, Авдіївка, Зайцеве – по 3, Новомихайлівка, Щастя, Нікішино - по 2 вогневих удари", - повідомляє він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування