За добу Україна втратила 4 військових, ще 18 поранено

Четвер, 13 листопада 2014, 07:28

За останню добу у боях на Донбасі загинули четверо військовослужбовців України, ще 18 поранено.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 13 листопада.

"Протягом доби, порушуючи умови перемир’я, бойовики здійснили 44 обстріли", - інформує прес-центр.

"Вночі бандити обстріляли наші підрозділи, що дислокуються поблизу населених пунктів Піски та Миколаївка", - йдеться у повідомленні.

"Зі стрілецької зброї вели вогонь по блокпостам, опорним та спостережним пунктам в районі Дебальцеве, з мінометів по Кам’янці та Павлополю. Сили АТО завдавали вогневі удари у відповідь, знищували вогневі точки бойовиків", - повідомляє прес-центр.

Обстановка в районі Донецького аеропорту та на півдні зони АТО під контролем українських військових, запевняють там.

"За добу в боях за незалежність та територіальну цілісність України ми втратили чотирьох військовослужбовців, ще вісімнадцять зазнали поранень. Усіх поранених направлено до медичних закладів, де їм надається кваліфікована допомога", - повідомляє прес-центр АТО.

"Протягом доби бойовики неодноразово обстрілювали мирних мешканців Донбасу. Зокрема вели артилерійський вогонь по Гранітному та стріляли з мінометів по Кримському", - інформує він.

Організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук також повідомляє: "За минулу добу позиції сил АТО зазнали понад 40 обстрілів із боку російських окупантів і незаконних збройних формувань".

"Особлива активність військ супротивника відзначається на Луганському, Донецькому й Дебальцевському напрямках – 13, 12 і 11 вогневих ударів відповідно", - пише Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування