Сашко "Стоматолог" працює у Росії і дякує Путіну

Четвер, 13 листопада 2014, 14:32

Син Віктора Януковича Олександр живе у Росії і працює у своїй фірмі, яку відкрив у Санкт-Петербурзі.

Про це він заявив в інтерв'ю "Новой газете", яке відмовився давати особисто, а тільки прислав відповіді на питання редакції.

Він розповів, що не отримував російського громадянства, але має дозвіл на роботу в Росії.

"Ні, я не отримував російське громадянство. Нещодавно я як громадянин України отримав дозвіл на роботу в Росії у своїй компанії", - розповів Янукович-молодший.

Відповідаючи, чим займається його батько та чи часто вони бачаться, Олександр відповів, що бачиться з татом "не так часто, як хотілося б".

"Знаю, що він украй стурбований тим, що відбувається в Україні та на Донбасі. Тут же у нього щільний графік робочих зустрічей, але про деталі краще запитати його особисто", - заявив він.

Янукович-молодший також подякував президенту Путіну за можливість пожити в Росії.

"Я не схильний переоцінювати значущість своєї персони, щоб сподіватися на особисту допомогу президента РФ. Але я вдячний за те, що можу проживати і працювати в Росії", - сказав він.

"Звичайно, я хочу повернутися додому. Тому зроблю все можливе, щоб захистити своє ім'я і повернутися на Батьківщину, як тільки зможу забезпечити безпеку мою і моїх близьких", - додав син Януковича.

Він розповів також, що не може "сидіти без діла".

"Тому я вирішив розпочати бізнес в Росії, відкривши компанію в Санкт-Петербурзі. Це дасть роботу моїм співробітникам, частина з яких опинилася тут", - розповів він, додавши, що сподівається "реалізувати себе" на ринку нерухомості та будівництва.

Як відомо, старшого сина екс-президента Олександра Януковичаоголошено у розшук.

У березні прокурор Запорізької області Олександр Шацький заявив, що до операцій з розгону київського Майдану, а також запорізького - 26 січня, коли постраждало понад тридцять осіб, може бути причетний Олександр Янукович.

Син Януковича, стоматолог за фахом, за часів президентства свого батька став слідом за Рінатом Ахметовим найбагатшим донеччанином.

У листопаді 2013 року Forbes оцінив його статки в 510 мільйонів доларів. У квітні капітал старшого сина Януковича був майже втричі менший - 187 мільйонів.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування