Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія "розбирається" з місією ОБСЄ з приводу "необ'єктивних" звітів про Україну

Четвер, 13 листопада 2014, 14:52

Росія вважає упередженими і необ'єктивними звіти спостережної місії ОБСЄ в Україні.

Про це на брифінгу заявив представник МЗС Росії Олександр Лукашевич.

"На жаль, події останніх днів змусили знову засумніватися в об'єктивності доповідей цієї місії", – сказав він.

Зокрема, Лукашевичу не сподобався доповідь від 7 листопада щодо обстрілу донецької школи №63, в результаті якого загинули два школярі.

За його словами, представники місії спочатку визначили, що школа була обстріляна з напряму, контрольованого українськими військами, проте в звіт цю інформацію не внесли.

"Навряд чи це можна назвати прикрим упущенням. Знову очевидний рецидив старої хвороби, коли спостерігачі на шкоду власному авторитету і вимогам об'єктивності намагаються спотворити картину того, що відбувається на догоду Києву", – упевнений Лукашевич.

Також йому не сподобалося, що члени місії повідомляли про пересуванням військ бойовиків, але не українських військ. У зв'язку з цим він звинуватив спостерігачів у "однобокості".

Відповідаючи на запитання про повідомлення членів місії про рух вантажівок з "вантажем 200" через україно-російський кордон, Лукашевич в черговий раз заявив, що ніяких російських військ в Україні немає.

"Ми зараз розбираємося з місією щодо того, що вони написали у своїй доповіді", – додав він.

Як відомо, у вівторок представник Росії при ОБСЄ також заявляв про намір "розібратися", чому місія не повідомляє про пересування українських військ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування