В ОБСЄ заявляють про проект відведення військ з території Донбасу

Субота, 15 листопада 2014, 01:25

В ОБСЄ заявляють, що українські та російські військові склали певний проект документа щодо відведення військ на Донбасі, а також виконання інших пунктів Мінського протоколу.

У звіті від 13 листопада ОБСЄ відзначає, що даний проект передбачає три стадії реалізації - два дні "тиші", виведення важкої техніки протягом п'яти днів, і потім поділ сил по лінії контакту відповідно до Мінського меморандуму протягом 21 дня.

Рішення, пише в звіті організація, було ухвалено в рамках "Об'єднаного центру з контролю і координації".

Водночас в ОБСЄ відзначили, що військові України і РФ тільки почали обговорювати їхній проект з представниками бойовиків "ДНР". Про так звану "ЛНР" в даному контексті не згадується.

В ОБСЄ неодноразово заявляли, що покладають надії, тому й тісно співпрацюють із створеним "Об'єднаним центром з контролю і координації", до якого входять українські та російські військові.

У зв'язку із зайвою довірою ОБСЄ на засіданнях повідомляє про місця дислокації українських військових при військових РФ, які, як відомо, надають терористам як політичну, так і військову підтримку.

Сама ж Росія присутність своїх військ в Україні спростовує вже кілька місяців, незважаючи на величезну кількість незаперечних доказів.

ZN.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування