Тимчук: "Оплот" і "Спарту" поповнюють найманцями, у Горлівці – банда Боцмана

Понеділок, 17 листопада 2014, 08:32

У Донецьку, під Авдіївкою й Пісками доукомплектовують бандформування "Оплот", "Спарта" тощо – в основному, російськими найманцями.

Про це заявляє Дмитро Тимчук із групи "Інформаційний спротив".

"У Петровському районі Донецька, а також у районах, прилеглих до Авдіївки й селища Піски, проходить доукомплектування бандформувань "Оплот", "Спарта" і низки інших, викликане втратами у живій силі", - пише він у Facebook.

"Доукомплектування відбувається в основному за рахунок російських найманців", - додає Тимчук.

Інформатори ІС відзначають перекидання в ці райони озброєння: мінометних розрахунків і ствольної артилерії, помічено як мінімум 2 нових вогневих підрозділи.

"Відзначаються спроби бойовиків налагодити взаємодію між вогневими підрозділами й групами БПЛА в тактичній ланці", - пише Тимчук.

Тим часом, у районі Горлівки "розгорнуто нове бандформування (командир – "Боцман"), повідомляє Тимчук.

"На даний момент формування обмежене в бронетехніці й артилерії (загальна кількість бронетехніки – до 12 одиниць, включаючи 3 танки, і до 4 установок РСЗО). Однак керівництво бандформування заявляє, що очікує серйозне посилення як бойовиками, так і важким озброєнням через Макіївку", - зазначає Тимчук.

"У Горлівці бойовики поширюють чутки про те, що скоро "відіб'ють" Вуглегорськ (можливе поширення цільової дезінформації з метою змусити українське командування послабити позиції на інших ділянках Дебальцевського плацдарму)", - додає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування