Бойовики посилюються під Горлівкою, Єнакієвим і Оленівкою, під Стахановим – "Призрак"

Вівторок, 18 листопада 2014, 09:00

У район Оленівки – Новотроїцька, а також в район Горлівки та Єнакієвого перекидають бойовиків для доукомплектування "тактичних груп".

Про це пише Дмитро Тимчук у Facebook, посилаючись на дані групи "Інформаційний спротив".

"Триває перекидання нечисленних груп бойовиків у район Оленівки – Новотроїцька, а також у район Горлівки та Єнакієве в якості доукомплектування зосереджених у цих районах ударних тактичних груп", - повідомляє він.

"У районі н.п. Вуглегорськ у першій лінії зосереджено формування бойовиків чисельністю до 400 осіб, із артилерією (10-12 од.) і бронетехнікою (до 15 од., із них до 5 танків)", - зазначає Тимчук.

"У резерві в даної тактичної групи перебуває Макіївське бандформування чисельністю до 300 бойовиків, яке також має в розпорядженні бронетехніку (до 10 одиниць)", - додає він.

За даними ІС, "із позицій на північному сході від даного населеного пункту бойовики регулярно обстрілюють Дебальцевський плацдарм із артилерії".

"Відзначено появу транспорту з пораненими бойовиками й російськими військовослужбовцями в Алчевську й Перевальську", - повідомляє також Тимчук.

"Триває маневр силами й засобами т.зв. бригади "Призрак" північніше й східніше Стаханова. Бойовики переміщуються невеликими групами під прикриттям бронетехніки, дотримуючись маскування", - пише він.

Крім того, у районі Горлівки зафіксовано "кочові" установки РСЗО (до 3 од.).

"Після завдачі вогневого удару дані РСЗО змінюють позиції. Також у даному районі бойовики використовують у боях як мінімум 4 танки (ще до 5 одиниць перебувають у ремонті)", - пише Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування