Один військовий загинув і 9 отримали поранення у вівторок

Вівторок, 18 листопада 2014, 18:58

Упродовж дня терористи здійснили 28 обстрілів позицій українських військ.

Про це повідомив медіацентр АТО.


Згідно з інформацією, станом на 18.00 найбільшим джерелом напруження став район аеропорту "Донецьк", а також східні та південно-східні околиці населеного пункту Авдіївка.

Підрозділи сил АТО, які упродовж тривалого часу забезпечують оборону стратегічних об’єктів та опорних пунктів в цьому районі, піддавалися терористичним атакам 13 разів.

"Бойовики відкривали вогонь по наших позиціях з використанням стрілецької зброї, артилерії та мінометів. В районі аеропорту зафіксовано також одне бойове зіткнення наших військ та бойовиків", - зазначили в медіацентрі.


Окрім того, з мінометів обстрілювалися підрозділи сил АТО в Малоорлівці, Троїцькому та Чорнухіно. З РСЗВ БМ-21 Град обстріляли населений пункт Нікішино.


На Луганщині під обстріли терористів потрапили українські блокпости, опорні та спостережні пункти поблизу Станічно-Луганське, Трьохізбенка, Сокільники
За добу загинув один і отримали поранення дев᾽ятеро військовослужбовців.


"Артилерія Сили АТО наносила точкові вогневі удари, спрямовані на знищення вогневих точок бойовиків. Виконано 5 вогневих завдань по місцях скупчення бойовиків", - зазначили в медіацентрі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування