У Росії кажуть, що заяви НАТО про концентрацію її військ – пропаганда

П'ятниця, 21 листопада 2014, 19:55

Постпред РФ при НАТО Олександр Грушко заявив, що твердження НАТО про нібито концентрацію російських сил на кордоні з Україною є фальшивими.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "Росія 24", цитує російський "Інтерфакс".

"Наскільки я розумію, навіть самі натовці визнають, що у них немає матеріалів об'єктивного контролю, які свідчили б про те, що озброєння і техніка переміщуються через кордон і що здійснюється велика концентрація російських сил на кордоні з Україною", - зазначив Грушко.

 
"Більше того, я хотів би наголосити, що неодноразово в рамках форуму зі співробітництва у сфері безпеки - це один із головних органів ОБСЄ - ми надавали докази того, що всі твердження НАТО щодо так званої концентрації є фальшивкою", - додав постпред.

За його словами, "НАТО вибудовує свою лінію так, щоб позиціонувати Росію постійно в якості сторони в конфлікті".

"Тому всі твердження щодо концентрації військ, щодо деяких переміщень військ через кордон - вони спрямовані лише на те, щоб ускладнити правильне сприйняття того, що відбувається в Україні знову ж громадською думкою. Громадська думка не повинна розуміти, що криза в Україні була викликаний зовсім іншими причинами, що свою негативну, вкрай негативну роль зіграв сам Захід, а представити цю справу руками Москви", - зазначив Грушко

"Тому вся ідеологія і пропаганда НАТО спрямована на те, щоб виставити Росію стороною в конфлікті", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News