За вихідні бойовики розбомбили 20 цивільних об'єктів Дебальцевого - ДонОДА

Понеділок, 24 листопада 2014, 14:52

Бойовики "ДНР" на вихідних розбомбили 20 цивільних об'єктів міста Дебальцеве.

Про це губернатор Донецької області Олександр Кіхтенко повідомив у понеділок на конференції в Києві, повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

Глава регіону наголосив, що бойовики регулярно ведуть обстріли Дебальцевого з російського зброї, яка завозиться в регіон в тому числі і так званими гуманітарними конвоями.

"Як тільки в Україну заходить черговий" гуманітарний конвой "- відразу посилюються обстріли позицій не тільки нашої армії, але і житлових кварталів населених пунктів", - розповів Кіхтенко.

При цьому він зазначив, що російська пропаганда і її донецькі сателіти у вигляді місцевих так званих ЗМІ після кожного такого обстрілу обманюють людей, повідомляючи, що це робить українська армія.

"Ми маємо неспростовні докази того, що обстріли населених пунктів ведуть бойовики "ДНР", але, на жаль, ми не можемо ці докази надати людям, що живуть на окупованій території - вони знаходяться в російському інформаційному вакуумі й не мають вільного доступу, зокрема, до українських телеканалів ", - констатував губернатор.

Глава регіону запевнив, що зараз на державному рівні вирішує проблему відсутності українського телебачення в донецькому ефірі.

За його словами, "розроблені конкретні механізми, які дозволять незабаром дати державний телесигнал на окуповану територію".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування