Міненерго припиняє роботу енергетичних держпідприємств у зоні АТО

Четвер, 27 листопада 2014, 18:57

Міністерство енергетики та вугільної промисловості з 28 листопада 2014 року припиняє виробничу та фінансово-господарську діяльність держпідприємств що належать до сфери управління Міненерго які знаходяться у зоні здійснення АТО.

Про це йдеться у наказі міністерства №841 від 25 листопада.

"З 28 листопада 2014 року припинити виробничу та фінансово-господарську діяльність державних підприємств, установ, організацій та об’єднань, що належать до сфери управління Міненерговугілля та господарських товариств, щодо яких Міненерговугілля здійснює управління корпоративними правами держави, які знаходяться у зоні здійснення АТО", - йдеться у наказі.

Згідно з документом, керівники підприємств мають перемістити підприємства з населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження в населені пункти, на території яких органи державної влади здійснюють свої повноваження в повному обсязі.

Також керівники підприємств повинні евакуювати працівників (за їх згодою) та евакуювати майно та документи у разі можливості.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News