Бойовики 47 разів атакували сили АТО, а ті їх – 29 разів. Збито безпілотник

П'ятниця, 28 листопада 2014, 07:33

За минулу добу бойовики 47 разів атакували сили АТО, а українські військові здійснили 29 вогневих ударів.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 28 листопада, наголошуючи, що бойовики бєєють і по містах та селах Донбасу.

У штабі відзначають "пожвавлення з боку терористів та російських найманців" у зоні АТО.

"Обліковано 47 спроб атакувати позиції сил АТО. Жодна з них не увінчалася успіхом. Усі намагання фанатів "руського міра" продемонструвати свою брутальність отримали гідну відсіч від українських воїнів", - йдеться у повідомленні.

"Справжньою кісткою у горлі для терористів залишаються позиції наших військ в районі аеропорту "Донецьк". Активна оборона наших "кіборгів" змушує ворога істерично кидатися у наступ. Застосовувати мінометно-артилерійський вогонь та реактивну артилерію. Кожен такий напад отримує гідну збройну відсіч", - заявляє прес-центр АТО.

Зокрема, поблизу Нікішиного бойовики тричі намагалися штурмувати укріплені позиції українських військових, але ті зустріли їх "з усіх наявних стволів при активній підтримці артилерії – ворог втік із поля бою".

"З метою захисту життя та здоров'я мирного населення від провокацій терористів, українські гармати виконали за добу 29 вогневих ударів. Інформація про втрати живої сили та техніки ворога, а також знищення його вогневих позицій уточнюється", - заявляє прес-центр АТО.

"Влучну стрільбу продемонстрували бойові розрахунки зенітників сил АТО. В одному з секторів відповідальності сил АТО, українські воїни вправним пострілом із ЗУ-23-2 "позбавили зору" повітряну розвідку терористів", - заявляє прес-центр АТО .

"При спробі прольоту над нашими позиціями було збито БпЛА, ймовірно виробництва РФ", - додають там.

Оперативне командування "Північ" також повідомляє у Facebook: "Минулої ночі підрозділами протиповітряної оборони зафіксовано 2 прольоти безпілотних літальних апаратів противника в районах населених пунктів. Щастя та Трьохізбенка".

"Особовим складом, якій виконує завдання в зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ"знищено одну одиницю бронетехніки противника та збитий 1 безпілотний літальний апарат в районі населеного пункту Щастя", - повідомляє ОК.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...