У Харкові заборонили мітинг проти призначення іноземців в Кабмін

Середа, 10 грудня 2014, 11:42

У Харкові заборонили проведення мітингу проти призначення іноземців у Кабінет міністрів. МВС просить громадян не брати участі в сумнівних акціях.

Про це в середу повідомляє прес-служба МВС України в Харкові.

Зазначається, що 9 грудня Харківській окружний адміністративний суд підтримав ініціативу правоохоронців й міськради та заборонив проведення протестної акції.

Заявку подавала одна з громадських організацій. Органи міської влади і міліція мотивують заборону складною суспільно-політичною ситуацією, що склалася в нашій країні.

Щоб уникнути будь-яких провокацій та порушень громадського порядку у мирному Харкові, працівники міліції закликали представників різних політичних сил та громадських рухів з утриматися від організації та проведення несанкціонованих акцій напередодні та під час новорічних і різдвяних свят.

"Міліція, в свою чергу готова зробити все можливе для того, щоб свята пройшли мирно та без правопорушень. Правоохоронці будуть реагувати на будь-які спроби порушення громадського порядку швидко, ефективно, рішуче та жорстко, діючи виключно в рамках чинного законодавства", - сказано в повідомленні МВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування