Роботу податкової організовує рупор ПР і заступниця Саламатіна

Середа, 10 грудня 2014, 13:31

Організаційно-розпорядчий департамент Фіскальної служби очолює Олена Мазурова, яка раніше очолювала рупор Партії регіонів та була заступником одіозного Дмитра Саламатіна в "Укрспецекспорті".

Як повідомляє сайт ДФС, Мазурова очолює департамент з серпня 2014 року.

До цього з червня 2012 року вона очолювала податкову інспекцію Голосіївського району Києва.

Проте відомою вона стала не тому.

У травні 2007 року Олена Рубцова (тодішнє прізвище Мазурової) стала прес-секретарем генпрокурора Святослава Піскуна – кума її майбутнього чоловіка Дмитра Понамарчука.

У 2008 році Рубцова почала співпрацю з Партією регіонів: була помічником депутат ПР, організовувала з'їзд Партії регіонів у Сєверодонецьку.

У серпні 2008 року Рубцова стала головним редактором рупора Партії регіонів газети "Час регіонів".

У лютому 2010 року Рубцова відповідала за прийом гостей в прес-центрі Партії регіонів під час інавгурації Віктора Януковича, в кампанії якого брала участь.

Після цього Олена Понамарчук (за прізвищем чоловіка) пішла на різке підвищення і стала керівником апарату та заступником гендиректора "Укрспецекспорту".

Цю організацію, яка займалась експортом-імпортом продукції і послуг військового та спецпризначення, тоді очолив Дмитро Саламатін, друг Януковича, який згодом став міністром оборони.

Звільнили Понамарчук розпорядженням Азарова 21 листопада 2011 року.

Після звільнення і зміни прізвища (вона вийшла заміж за свого колегу, теж заступника Саламатіна Георгія Мазурова) Мазурова у червні 2012 року стала начальником податкової інспекції у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у Києві.

Як повідомляє сайт ДФС, 1 грудня щодо Мазурової почалась люстраційна перевірка, яку вона не може пройти, оскільки підпадає під дію заборони, передбаченої підпунктом 4 пункту 2 статті 3 закону "Про очищення влади":

"керівника, заступника керівника територіального (регіонального) органу прокуратури, Служби безпеки, МВС, центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову та/або митну політику, податкової міліції в АРК, областях, містах Києві та Севастополі, районах у місті Києві".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування